Juuri Nyt - Just Nu !

Jäsenmaksu!

Jäsenedut ja maksuohjeet ovat päivitetty Yhdistys alasivun alle (27.3.2014 - hk)
________________________

Uusimmat päivitykset

Alustava kalenteri 2016 !

Veneitä ja purjeita lisätty myyntiin 5.1.15.

Kalenteri 2015 julkaistu!

Tuloksia päivitetty Tulokset osioon
(9.7.2014)

Peroni Cup 2014
(20.5.2014)

Kevätleiri 3.-4.5. ja 10.-11.5. HSK:lla!
(17.4.2014)

palman tulokset 2 päivän jälkeen (1.4.2014)

Finnjolla tapahtumakutsu (1.4.2014)

Palman esitunnelmat (24.3.2014)

Finnfare 2014 mars ilmestynyt (24.3.2014)

Onnea Finnjolla (6.3.2014)

Linkkeihin Norjan liiton uudet sivut (6.3.2014)

Rion 2016 karsintajärjestelmä (5.3.2014)

Finn Masters Magazine päivitetty linkit osioon (17.2.2014)

Cannes Week (10.2.2014)FINN 202 Epäsuorassa maksimaalista hapenottoa mittaavassa PP-ergotestissä

Suomen Finnjollapurjehtijoiden harjoittelu- ja kilpailutoiminta on erittäin vilkasta koko kauden aina jäiden lähdöstä myöhäiseen syksyyn asti. Talviaikaan Finnjollapurjehtijat eivät lepää. He harjoittelevat fysiikkaa monipuolisesti hiihtäen, luistellen sekä kuntopiirein punttisaleilla. Tänä talvena kuntoharjoitteluissa on ollut kaksi pääteemaa ylitse muiden. Perinteinen levytankoharjoittelu, joissa pääliikkeitä ovat rinnalleveto ja tempaus eri variaatioineen sekä toiminnallinen harjoittelu (functional training). Osa innokaista Finnpurjehtioista myös kilpailee paljon ulkomailla läpi vuoden ja ylläpitää näin kuntoaan purjehtimalla.

Yhteiset vesileirit
Päämääränä on järjestää ainakin kaksi viikonlopun yhteisleiriä, mihin olisi tarkoitus saada mukaan mahdollisimman paljon purjehtijoita. Harjoitteet suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kaikkien purjehtijoiden kesken. Näin jaetaan toisillemme sitä tietotaitoa, jonka Finnjollapurjehtijat ovat vuosien saatossa keränneet.
Käy katsomassa kalenterista seuraavan leirin ajankohta.

Viikottainen vesiharjoittelu
Finn fleetit on keskittyneet pääasiassa Turkuun, Espooseen ja Porvooseen. Kaikissa Finnkeskuksissa harjoitellaan avoveden aikaan viikoittain useamman kerran viikossa. Yhteisharjoituksien lisäksi osallistuttiin espoossa EPS:llä keksiviikkoisin harjoituskilpailuihin. Viikoittaisista harjoituksista kannattaa kysellä purjehtijoilta tai hallituksen edustajilta.

Fyysiikkaharjoittelu
Finnjollapurjehtijan on myös hyvä harjoitella fysiikkaa. Marraskuussa halukkailla purjehtijoilla oli mahdollisuus osallistua yhteisiin kuntotesteihin Esport Ratiopharm Arenan kuntotestiasemalla Suomen Finnjollapurjetijoiden valmantaja mukana. Fysiikkaohjelmat suunnitellaan kuntotestien tulosten mukaan. Mikäli olet kiinnostunut kuntotesteistä, ota yhteyttä hallituksen valmennuksesta vastaavaan edustajaan.

Harjoituspäiväkirja
Finnjollaprjehtijoiden viralliset harjoittelusivut löytyvät HeiaHeia palvelusta.

http://www.heiaheia.com

Kirjadu yksilökäyttäjäksi (ilmainen) ja hae ryhmä Finn Finland

Kun olet aikeissa julkaista harjoittelusi, niin ota yhteyttä Harriin FIN 202. Jutellaan hiukan haarjoittelusta sekä HeiaHeian asetuksien muuttamisesta siten, että harjoittelua pääsee seuraamaan vain Finn purjehtijat.

Tapsa Hengaa

Tapsa tasapainoilee